Wednesday, June 30, 2010

♥ 11 : alahai perempuan

shopping! i loike! haha. memang sessswaaiii sangat ngan perempuan kan. bak pepatah melayu mengatakan, " bagai isi dan kuku " .kahkahkah. dan perempuan pon x leh lari dari nafsu yang membuak buak bile ade kat shopping complex. nampak stuff yang dia suke je, confirm! x pikir panjang dah. teros bayo. haha. sinonim lar ngan ape yang di kate kan, " wanita ade 9 nafsu tapi 1 akal " 

dan jelas ternyata nafsu shopping perempuan dengan lelaki sangat berbeza. look it this :

 

Shopping is better than sex. If you're not satisfied after shopping you can make an exchange for something you really like.

 

Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping.

p/s : for men, kalu sayangkan gf or wifey, blanje lar dowang shopping selalu. sigh. :)

5 comments:

eNaSaN said...

winDow shOOping...lalalalla

Hazzy Ishak said...

suka shopping jugak walaupun duit tak byk

shima said...

ena;sile sile.hehe

hazzy;yezza. kalu pegi shopping mall tuh,terase cam banyak duit je.haha.:)

* mEsSy * said...

ailyke.. ngeeee..

=P

shima said...

messy; me too.:)

Post a Comment