Thursday, July 1, 2010

♥ 15 : entry ini untuk kaum adam

p/s : sile praktik kan dari sekarang sebelom terlewat yaww kaum adam, message dari kaum hawa. :)

12 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

muehehe! ye2 kami maukan anda memahaminya wahai kaum adam. :DD

shima said...

cik fana;tau xpe.kaum adam please jgntegar sangat.haha

AQu APi said...

(^_^)

shima said...

api;sile take note.haha

Hazzy Ishak said...

kalau dpt kaum adam yang tak reti buat macam tu, redha je lah.haha

shima said...

hazzy;tuh lg sedey tuhh.hehe

Myra said...

me smile when he said 'i love you' in slow voice.

si dia susah sangat nak ckp that 3 words kat saya. tapi bila dia da cakap dengan cara cmtu memang hepi.

Fyzal said...

thumbs up :D itu adalah sesuatu untuk difikirkan

shima said...

myra;laki memang begitu.hehe.:)

fyzal;fikir fikir kan lar cik fyzal.:)

eka said...

ouh,lelaki tu terlalu beriya-iya . Tapi macam besh laa pulak kan ? kan ?

delarocha said...

yo lah

White Bird said...

thumbs up =)

Post a Comment