Friday, July 2, 2010

♥ 18 : hey pompuan tua lagi andartu, cakap elok elok tabole ke

hmmm. title entry aku nie memang kuang ajar cam mane ntah. sebab aku dimalukan oleh pompuan tua lagi pendek lagi andartu depan budak budak hostel kolej aku. babi ko! pundek jugak ko! huh hambek ko. dan entry nie tade kena mengena ngan kawan kawan ye, hanya untuk aku melepaskan geram yang x habis nie. sesungguhnyer aku berdendam ngan ko pompuan tua. ye! memang kasar. haha

okay,aku citer sikit cmno aku dimalukan oleh pompuan tua tuh. cmni, tadi aku g kolej nak register subjek. then sampai kolej dalam kol 3 cmtuh. tetibe hujan selebat lebat nyer lak. so aku dok jap kat hostel. tp xleh masok sebab aku outsider student. hostel kolej aku nie konon konon cam strict arr. hanya budak hostel je lar masok. sebab kena thumbprint bagai before masok hostel. sengal.

aku dok je lar bawah kan cam owang bodoh, sementara tunggu member aku nak register subjek. dah ar hujan lebat. then aku tengok budak budak nie masok hostel, x kena thumbprint pon lg. dowang main masok je. aku pon  masok je arr. plus guard yang jage pon x cakap pape pon kan. aku nak pi bilik member aku. bile dah masok lift je, aku dengo ade pompuan jerit. DAMN!

dia boleh jerit kat aku, " HEY YOU! U BUKAN DOK HOSTEL KAN! APSAL MASOK HUH? U KUAR SEKARANG! "
aku cakap, " EK ELEH, APEHAL KO NAK JERIT JERIT! BABI! "
pompuan tua tuh jerit lagi kat aku, " EH U TADE DENGAR KE? I SOH U KUAR! KUAR AR!  " sambil tangan tuh tunjuk tunjuk kat luar. pastuh muke nak cam cibai lak kan. pantek! pastuh dia nak mengamok ngamok ngan guard lak.
kire aku rase cam kena halau pon ade gak. sial ar. ramai lak time tuh. 

aku malas nak gado gado, aku cakap depan dia, " SIAL KO!" teros blah kuar.

aku xtau lak cctv aktif lak. dulu tak berfungsi pon mende alah tuh. binawei betol.

aku lupe nak gtau, pompuan tua nie care hostel kolej aku. kecoh lebey! budak budak sume tasuke dia. plus member aku penah baling kasot kat dia okayy. member aku hangen sangat ngan dia yang suke maki hamun owang! sebab tuh andartu sampai skg, tade sape nak dia. perangai cam pundek!

2 comments:

amalynadiary said...

teruk giler puan tu?
melayu ke apa?
mcm takde adap je..
jangan2 di adalah penunggu kat histel tu.. ahaha

shima said...

amalyna:pompuan tuh cina.memang tade adap.dia nak maki owang,suke suke dia je,

Post a Comment