Wednesday, July 21, 2010

♥ 58 : MTV Worldstage 2010, nak pegi ar! tapi tade ticket lagi

i wanna shout right now!

PLEASE GIVE ME TICKETS FOR MTV WORLDSTAGE 2010, 
I WANNA BE THERE WITH MY GIRLS,
I WANNA SCREAM LIKE ' YOU'RE SO SUPER DUPER CUTE WONDERGIRLS '
I WANNA SCREAM LIKE ' SAM, I LOVE YOU '
I WANNA SCREAM LIKE ' OH TOKIO HOTEL ROCKS BEBEH '
I WANNA SCREAM LIKE ' YOU'RE SO HOT, KATE PERRY '

you all tau x, aku stress everytime aku dengar FLY FM. asyik promo MTV Worldstage je weyhhhh. can't stand ar der. bile pulok, ade yang menang tickets kan, kan, kan? lagi aku stress sebab aku tade ticket but i wanna be there. i wanna be there, i wanna be there. 

aku ade try kat website MTV, yang kena spot and click kat owang minyak (junior) and bees tuh. pergh tuh lagi xleh blah. x dapat dapat. cinabeng betol! pastuh aku try yang meet and greet pass pulok, kena jawab 10 questions, kire sape wat in a few seconds ade chance ar get the pass. abes aku google cmne nak dapat ticket tuh okayyy,

by celcom pon boleh gak.topup rm50 pastuh redeem ticket. ni aku soh my gf, farah wat. sebab dia paki celcom. dah ater aku pakai maxis. terpaksa soh dia wat. lagi pon kitorang memang nak sangat pegi. haha. agak kecewa gak arr kalu x dapat pegi. tapi kalu ade rezeki, ade ar. tade nak wat cmne kan. ayat pasrah sebenarnyer. =P.


nak pegi! nak pegi! nak pegi!

they gonna make us crazy like hell ;


credits to MTV website, =)

kowang ade ticket x? kalu ade tapi rase cam tanak pegi kan, tell me yawww. tapi jgn jual ticket like cut my throat okay, this is incase, i still tade ticket lagi, my lovely frens tengah berusaha nak dapatkan ticket by celcom. but dengo rumors kan some of people ade yang x dapat ticket, betol ke?

4 comments:

Kitty Meimei said...

mei pown nak pegy..nk meet katy perry but cant :(

dak eina (◕‿◕) said...

bestnya kalo dpt pegi kan..

Hamzah Ian said...

blog lu best dowh..

shima said...

mei;nape cant lak mei??

eina;sure besh nyerrr.:)

hamzah;haha.besh ke?:)

Post a Comment