Thursday, July 22, 2010

♥ 59 : aku kecewa sangat sangat

kecewa giler der! xtau nak cakap cmne kecewa aku nie, putus harapan sudah, kenape? kenape? kenape?

sebabnyer pasal aku tadapat pegi MTV, giler ah x besh kan!

semalam farrah forward msg dia dapat dari celcom ;
dear customer, thank you for support for MTV Worldstage 2010 but the promotion has ended due to overwhelming response! stay with Xpax for more goodies!
sedih kan? aku ade try call a few person yang nak jual tix, sume rated sell around, 1 tix = rm130 and rm150. ade sape sape yang terasa nak jual murah x tix MTV? i need pairs of tix, =)


nak tix MTV larrr, =(

6 comments:

IERA HAJERAH AZMAN said...

awal2 lg terasa tak mahu pergi sebab bakal bizi.sob. awal2 lg aku dah kecewa ~..~

Dalam Ketawa Masih Ada Tangis yang Bersisa tapi Jangan Merenung Terlalu lama Si Kaca Yang Tak berharga

shima said...

sober sober kannn.:(

zairie said...

jgn kecewa... hehe

my recent post:
CAFE WORLD BUAT ANDA BERUBAH??

Fyzal said...

aiseh sian nya dia.. takpe2 mungkin ada chance yg lain nanti.

shima said...

zairie;kecewa giler,:(

fyzal;haishh.next year lar kott.

ayaa alyy said...

same. xdpt jgk ;(

Post a Comment