Tuesday, July 27, 2010

♥ 63 : nak citer pasal The Sorcerer's Apprentice

besh! besh! besh! aku suke movie nie, baru tengok semalam. i have fun all the time. x boring. mak suke nokkk! =)


aku reveal sikit pasal movie nie ye ;

citer ni produces by Jerry Bruckheimer & director Jon Turteltaub, as you know they all the creators of the “National Treasure”. kan? kalu x silap aku lar. citer dia camni, penyihir kuat Balthazar Blake ( Nicolas Cage) yang hidup di masa kini New York City yang perlu mencari dan melatih penggantinya, Dave Slutler ( Jay Baruchel ) yang xtau bahawa dia adalah keturunan Merlin, atau takdir sebenarnya adalah untuk menyelamatkan dunia ini daripada musuh nyer, Maxim Horvath ( Alfred Molina ). mula mula, Dave cam xnak amek pot ar kan dengan Balthazar nie. he feels like nonsense je. tapi ape yang menguatkan dia is his first love. sweet!


aku suke part Dave with his crush time kecik kecik, Dave tulis kat paper cmni ;


would you like to be Dave's : 1) friend 2) girfriend
sanggup tuh Dave pegi lari nak tengok jawapan his crush, sebab kertas tuh kena terbang angin. sampai ar dia jumpe bangunan ape ntah name dia, mean first meet dia dengan Balthazar.

and i the soundtrack, Secrets by One Republic ;


6 comments:

nuriz said...

ada member blogger ckp cite ni kelaka. bila tgk yelah ada la lawak dia dan aksi.best le njoy

shima said...

a'ah.ade lawak,ade action,memang besh lar,=)

Nor Lisma Amiruddin said...

nak tengok tapi takut x best. hihi

shima said...

lisma;eh eh jgn takot,sure beshh.=)

shiyda said...

eh ! nk tgk la cte neh ! eheh =)

shima said...

shiyda;pegi tengokkkkk.beshhh

Post a Comment