Wednesday, July 14, 2010

♥ 49 : OMG! i got invitation to LG Cookie Monster Party from Nuffnang

till this time i was like eh betol ke nie. i got invitation to go there bebeh. damn so fucking excited weyh. like i wanna scream right now, says, " THANK YOU SO MUCH NUFFNANG !!! ".

still tanak pecaye? look at this ;


oh God! for some people would ask, camne ko dapat invitation tuh kan? actually aku ade wat contest dari Nuffnang, klik here,  " I Love To Touch My ______ "

tapi kan, tapi kan dapat single invitation je. ala camnie? excited giler nie, xkan nak pegi sowang sowang kan. hmmm, who else get this invitation??? jom pegi sesame. :)

monster theme bebeh? ngah fikir fikir costume ape eyh nak pakai, hehe. so let's hunting the most monstrous costume. tapi kat mane? sape tau? please let's me know yawww.

4 comments:

Khairunnisa' said...

Auw, seronoknya dia.

You can always buy online atau pergi di Sungei Wang complex. Situ ada jual kan?

Sir Marcello said...

rasanya dapat invi gak..tp wa delete..kekeke

Fyzal said...

congrats congrats..

Hamzah Ian said...

weh.. gua dapt jugak weh.. best jgk entry gua buat tu rupenye.. tapi takde geng ah nak pegi..
lu nak pegi tak??
ala... kat jalan pramlee dowh...
nak tak?? jadi gua pune geng ah..

kalau lu on email je hamzahian@gmail.com
ok?? n gua jadi follower lu sbb lu pun dpt invitation tu.. hahaha

Post a Comment